Wirtzfeld, Jensit 51, B-4760 BULLINGEN - +32 (0) 80 647 842 - christelsonnet@yahoo.de

Het huis bestaat uit 5 vakantiewoningen, elke woning is uitgerust met een mini keuken, een eethoek, een salon en elektrische verwarming.

In iedere woning heeft een eigen badkamer (stortbad, lavabo, wc) Op aanvraag kunt U over een TV beschikken, in de slaapkamer of in de gemeenschappelijke ontspanningsruimte. Ook speel en ligweide, barbecue, terras en vijver zijn ter Uwer beschikking. Huisdieren zijn op aanvraag toegelaten.


De woningen kan men combineren (studio’s, appartementen of het ganse huis). Welkom zijn eenpersoons,
families, groepen en clubs tot 10 personen (vanwege corona, anders max. 16/18 personen). Groepen kunnen ook gezamenlijk eten.
Zoals U hierboven op de foto’s kunt zien de woont eetkamer kan naar aantal personen aangepast worden.
Bijkomend van een grotere eetkamer met antieke keuken(vaatwasmachine, bakoven, micro)
+internetaansluiting, DVD-recorder, muziekinstallatie. Vanaf de zomer 2011 als uitbreiding van een gezellige wintertuin,
uitgerust met een open haard die bijdraagt tot een romantisch en gezellig verblijf.

Vakantiewoning van 2 tot 6 personen. Deze woning zijn uitgerust met een ingebouwde keuken (vaatwasmachine, micro, bakoven), een woonkamer, een of meerdere slaapkamers (dit naargelang van aantal personen), kl. hal, badkamer (wasbekken, WC, bad-douche) met inclusieve wasmachine. In deze woning zijn geen huisdieren toegelaten.
Naargelang aantal personen zijn er 2 slaapkamers supplementaire voor de woning of studio’s.

Scoutsterrein te verhuren voor maximum 50 personen (vanwege corona, anders max. 80 personen). Het terrein ligt op ongeveer 1 km van het huis, aan de rand van het bos. .